Copyright


Az oldalon szereplô grafikák, anyagok saját szellemi termékeim, kérlek ne élj vissza velük. Köszönöm.

2012. július 10., kedd

A kiállítás képekben
A kiállítás képekben.
Végre sikerült egy kis időt szorítani, s összeraktam egy pár  képet a kiállításról. A meghívókat persze az idő hiányában az utolsó pillanatban küldtem ki, de így sem lehet okom panaszra, 40 ember eljött, örültem.
A megnyitó beszéd Gáspár Ferenc író jóvoltából nem egy száraz műelemzés, de egy szórakoztató mese lett, mindenki nagy örömére.
 Sok munka nem fért ki, de talán nem is baj, legalább nem lett túlzsúfolt a tér. Sajnos a galéria épületét már 1 éve felállványozták a munkák még most is tartanak, így a kirakatból nem sok minden látszott.
Összességében, szerintem jó kis kiállítás lett, sokat dolgoztam vele, ennyit még kiállításra soha, kereken 6 hónapot.....

My exhibition in pictures.
 Now, I had a little time to make a collection of the pictures taken at the exhibition. The invitation cards has been sent in the last moments, but inspite of it, 40 people came to the opening, I was happy.
The opening speech was written by the author Ferenc Gáspár, who didn't perform a boring art analysis, but an entertraining tale, for the pleasure of the audience.
Many of my works wasn't exhibited, but I don't mind, it wasn't crowded than.
In total, I'm satisfied with it, it was a good exhibition, I worked the longest time on it I ever for an exhibition, 6 months....

2 megjegyzés:

  1. Ó, most, hogy láttam a fényképeket, még jobban sajnálom, hogy nem sikerült visszaérnem Pestre a kiállítás bezárása előtt...

    VálaszTörlés